Videoproduktion

MERE END 10 ÅRS ERFARING MED PROFESSIONEL VIDEOPRODUKTION

Jeg kan tilbyde videoproduktion fra idé til produkt. Idéudvikling, udarbejdelse af synops, drejebog og manus, video- og lydoptagelse, redigering, colorgrading, indtaling af speak, levering digitalt. Jeg optager i HD eller 4K, ind imellem i V-LOG og op til 10Bit 4:2:2. Kan levere i alle formater – også til broadcast.
Jeg tilbyder desuden at fungerer som videofotograf eller VJ, hvor I får leveret materialet og selv redigerer det færdigt. Se eksempler på film jeg har produceret på Youtube eller her.

KONTAKT MIG

Foto

25 ÅRS ERFARING SOM FOTOGRAF

Jeg har årelang erfaring som professionel fotograf og fotojournalist. Kan f.eks. levere pressefotos, portrætfotos, pack-shots m.m. i høj professionel kvalitet. Skyder i RAW og billedbehandler i Adobe Lightroom. Jeg bruger Nikon DSLRs og i op til 24 mio megapixels og 14-bit RAW. En dags fotooptagelser resulterer gerne i 100-300 redigerede billeder klar til brug og til fri afbenyttelse. 

SE PORTFOLIO

Drone

PROFESSIONEL DRONEPILOT OG -OPERATØR MED ERHVERVSLICENS

Certificeret dronepilot med erhvervslicens, Dandrone 2015. Jeg kan tilbyde såvel video- som fotooptagelser i høj opløsning og professionel kvalitet. Teknisk: Phantom 3 Professional. HD eller 4K optagelser. Fotooptagelser kan leveres i RAW-format. Se eksempler på drone fotooptagelser her og filmoptagelser her.

KONTAKT MIG

Layout & grafik

OVER 25 ÅRS ERFARING MED LAYOUT OG GRAFISK ARBEJDE

Har gennem tiden produceret alt fra aviser til foldere, plakater , emballage, roll-ups, bilfolie, lastbilreklamer, visitkort, postkort o.s.v. Fra idé til tryklklra PDF og den færdige tryksag. Jeg tager hånd om såvel projekt- som produktionstyringen, i samarbejde med professionelle trykkerier. Jeg arbejder hjemmevant i Indesign, Illustrator, Lightroom og Photoshop i Adobes CC serie. Og altid i den nyeste version. Se eksempler på layout her eller klik på knappen herunder for portfolio.

SE PORTFOLIO

Webdesign

LANG ERFARING MED OPBYGNING OG DESIGN AF HJEMMESIDER

Jeg har årelang erfaring med opbygning, design og drift af hjemmesider i WordPress. Er desuden superbruger i Umbraco. Om det er en lille hjemmeside med få sider eller en større og mere kompleks hjemmeside, så kan jeg hjælpe dig fra idé til færdig hjemmeside. WordPress er et af verdens mest websystemer (CMS) og det er let og brugervenligt , så man er hurtigt igang. Du får naturligvis også et kursus i brugen af din hjemmeside. Se eksempler på hjemmesider her og her.

KONTAKT MIG

Tekst & journalistik

LANG ERFARING MED JOURNALISTISK ARBEJDE OG TEKSTSKRIVNING TIL TRYK OG WEB

Har arbejdet som journalist i tre år på Økologi & Erhverv, hvor jeg skrev længere portrætartikler og nyhedsartikler. Har desuden årelang erfaring i udarbejdelse og redigering af tekster til web, til intern kommunikation, reklame- og annoncetekster, pressemeddelelser, manuskripter til speaks m.m.  Jeg tilbyder hjælp til såvel journalistisk arbejde (også som fotojournalist/videojournalist) og udarbejdelse af alle typer tekst – fra korte artikler til kreative tekster, slogans m.m. Se eksempler her.

KONTAKT MIG

Illustrationer & grafik

JEG HAR TEGNET HELE MIT LIV

Siden jeg kunne holde på en blyant har jeg elsket at tegne. Gennem tiden har jeg illustreret flere hæfter, undervisningsmaterialer og et par små bøger for børn. Jeg arbejder både med papir og blyant og digitalt (Photoshop/Illustrator/Krita/Sketchbook). Jeg kan flere forskellige stilarter – se eksempler her eller i mit portfolio.

SE PORTFOLIO

SKAL JEG HJÆLPE DIG MED DIT NÆSTE PROJEKT?

SÅ KONTAKT MIG NU!

Kommunikativ ekvilibrisme – over en imponerende palette. Det kendetegner Morten, og med en con amore tilgang til hvervet og til enhver leverance. Morten kærer sig meget om sin “relation” og er tilstrækkelig ærekær, når det gælder om “at levere” – og at være vaks ved havelågen. Samtidig ønsker Morten “at flytte sig”, konstant at udfordre sig selv fagligt. Kald det grænsesøgende ud i sin metier og nærmest foran tidens tendenser. Disse stærke egenskaber – og en winning character – har jeg nydt igennem flere år. Den gave fortjener at komme flere til gode. Lad det ske!

Morten er en af de slag mennesker, hvor – hvis bare de er på holdet – så ved man, at alt nok skal gå. Med en selvstændig men kreativ tilgang til projekter bidrager Morten på alle fronter. Samtidig gør han det, der skal til, for at nå ikke alene deadline – men for at nå i mål med det bedst mulige resultat. Jeg kan kun give Morten mine varmeste anbefalinger.

Morten har hjulpet os med at formidle forskellige faglige temaer via webfilm. Morten er utrolig god til at formidle kompliceret stof enkelt, og så er han rigtig god til at portrættere mennesker. To meget vigtige egenskaber i de opgaver, vi har lavet sammen. Jeg vil helt sikkert bruge Morten igen.

Morten har fungeret som fotograf, både video og fastbillede, på flere større opgaver for mig. Han har et meget sikkert blik for vinkler og spændende motiver og en stor teknisk indsigt i hele videoområdet og leverer et upåklageligt stykke arbejde. Anbefaler ham varmt.

Skal vi tale sammen? 

KONTAKT MIG FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE ELLER TILBUD.

Kontakt mig