Videoproduktion i Århus og Østjylland

Med snart 15 års erfaring inden for professionel produktion af video, har jeg hjulpet en lang række kunder med at skabe fokus på bl.a. natur, økologisk og biodynamisk landbrug samt bæredygtighed (se hvad andre siger om mig og Moxtell Productions her ). Formidlingen af de vigtige historier har været i centrum, og jeg har særligt beskæftiget mig med videoproduktion med fokus på den gode fortælling, der kan bidrage til en bredere forståelse af vigtige emner.

Leder du efter videoproduktion i Jylland, på Fyn eller i resten af landet?

Jeg har kontor syd for Aarhus, der ligger centralt ifht. at tage på optagelser alle steder i Jylland. Som oftest arbejder jeg med videoproduktion i Jylland, men jeg kører gerne over både Lillebælt og Storebælt for at optage på Fyn eller Sjælland. Har du en god og vigtig historie, du har brug for hjælp til at få formidlet? Så er du altid velkommen til at kontakte mig, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvordan jeg bedst hjælper dig med produktion af video, så din historie formidles og præsenteres på den helt rigtige måde.

Produktion af video fra idé til færdigt produkt

Jeg tilbyder assistance i alle led af videoproduktion fra idé til produkt – det vil sige:

  • Idéudvikling
  • Udarbejdelse af synopsis/drejebog/manus
  • Video- og lydoptagelser
  • Droneoptagelser
  • Fotografering (optagelse af still-fotos – se her)
  • Animation  (se eksempler på animation her)
  • Klip- og redigering
  • Colour-grading
  • Indtaling af speak

Videoproduktion i 4K

I min videoproduktion optager jeg altid i 4K og kan samtidig levere råmateriale i broadcast-kvalitet i 10Bit (4:2:2). Se eksempler på film jeg har produceret på Youtube eller i mit portfolio her.
Redigeringen foregår på mit kontor syd for Aarhus, og levering sker digitalt i det format, du ønsker. Hvis du selv ønsker at redigere råmaterialet, tilbyder jeg også produktion af video, hvor min rolle udelukkende er enten videofotograf eller VJ.

Optagelse med multicam og større produktioner

Jeg arbejder både alene med videoproduktion og sammen med andre freelancere. Således indgår jeg i samarbejde om videoproduktion med BOMBUSFILM og som direktør og medejer af produktionsselskabet  DEN GRIMME ØLLING APS, hvor vi arbejder med en dokumentarserie om økologiens historie i Danmark. Såvel i BOMBUSFILM som i DEN GRIMME ØLLING APS er vi parate til at påtage os større opgaver, der kræver produktion af video med optagelse fra flere kameraer (multicam). Kontakt mig og lad os få en snak om mulighederne.

Hvad koster en videoproduktion?

Prisen for en videoproduktion varierer fra opgave til opgave og projekt til projekt. Derfor er det nødvendigt først at tage en snak om opgavens omfang og få afstemt forventninger og ambitioner til videoproduktionen, før der kan udarbejdes et overslag/tilbud på en given opgave.

Kontakt mig og lad os få en uforpligtende snak.