TEKST & JOURNALISTIK

Tekst-journalistik-Moxtell-Web
Skal du have dit produkt ud over rarmpen? Mangler du en god portrætartikel med professionelt foto til det blad du redigerer? Skal du bruge hjælp til, at redigerer din tekst, så den bliver mere læse- eller webvenlig? Så kan jeg hjælpe dig!

Akademiker med journalistisk erfaring
Jeg har arbejdet i 2 ½ år som journalist og fotograf på avisen Økologi & Erhverv (indtil august 2013) og har endvidere skrevet og redigeret tekster, såvel på tryk som til web, gennem flere år. Jeg har gennem tiden skrevet tekster til mange forskellige målgrupper – lige fra børn til forbrugere, virksomheder og specifikke faggrupper og jeg kan skrive enten journalistisk og informativt eller udarbejde skæve reklametekster og slogans med kommercielt sigte. Jeg har en humanistisk kaniddatuddannelse fra Aarhus Universritet og kan derfor tilbyde, at omskrive eller oversætte akademiske tekster til mere læsevenligt dansk. Jeg kan bl.a.tilbyde:

  • Reportager
  • Features
  • Portrætter
  • Nyhedsartikler
  • Pressemeddelelser
  • Tekster til web
  • Reklametekster
  • Gøre f.eks. akademiske tekster mere læsevenlige

Kan levere både tekst og foto
Jeg skriver levende og har et stort ordforråd, som jeg sætter i spil og justere afhængig af målgruppen. Jeg evner at fortælle den gode historie og kan vinkle den, så den bliver interessant for læserne i målgruppen. Da jeg samtidig kan tilbyde, at levere professionelle fotos, der kan ledsage en artikel eller nyhed, får du en samlet pakkeløsning.

Historier med mennesker
Jeg har især erfaring med at skrive portrætter og reportager og har ry for at være god til, at få mennesker til at føle sig trygge og åbne sig op, Jeg har en bred interesse i både natur og kultur, men har især faglig indsigt i landbrug, fødevarer, fødevareproduktion, miljø, natur, energi, IT, teknologi, naturvidenskab, kommunikation. Jeg er absolut ikke bange for at kaste mig ud i nye områder.

Se eksempler på udvalg af seneste artikler i højre side.
Se oversigt med alle eksempler på udvalgte artikler.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på tekstarbejde, artikler m.m.


Der bruges Cookies på denne hjemmeside

Der bruges Cookies fra Google Analytics og Youtube på denne hjemmesiden. Du kan enten godkende eller afvise brugen af cookies.