Projekbeskrivelse

Thises Hvide Verden

THISE MEJERI

Tre film om Thises Græsmælk, Vesterhavsost og Grubeost

De foreløbigt tre film fra “Thises Hvide Verden” om Thises Græsmælk, Vesterhavsost og Grubeoste er alle blevet til i samarbejde med Thises Kulturminister, (tidligere salgsdirektør) Mogens Poulsen, der også optræder som vært i filmene. Filmene i serien har været vist på Facebook og er blevet anvendt på  messer og oplæg m.m. med stor succes. Se alle filmene på Youtube. Du kan også klikke på hvert af billederne herunder og filmene åbnes direkte på Youtube.

Lidt om produktionen

Optagelserne til filmene fandt sted on-location og tog en dag for hver film. Forinden havde jeg udarbejdet idéoplæg og skrevet en drejebog, som vi fulgte, men der var også plads til improvisation. Ideen var at skabe tre anderledes reklame-film for Thise, som både skulle have en vis autencitet, men også skulle serveres med et selvironisk glimt i øjet.

  • Ideudvikling

  • Drejebog

  • Videooptagelser

  • Droneoptagelser

  • Videoredigering

  • Colorgrading

Resultater

Filmen om Thises Græsmælk blev ret populær og delt flittigt. Sammenlagt er de tre film i “Thises Hvide Verden” set flere hundrede timer. Filmene nåede på få måneder ud til knap 80.000 personer og fik knap 2000 reaktioner. De er blevet delt flere hundrede gange. Men det er ikke kun online filmene har haft god succes og gjort gavn. De tre film “Thises Hvide Verden” er alle blevet udgivet med tekster på tre sprog samt dansk. Thise har desuden haft filmene med på messer og brugt  dem under foredrag og oplæg som et underholdende indslag. Filmene “Thises Hvide Verden” er med til at brande Thise som et uhøjtideligt og sympatisk mejeri med selvironisk glimt i øjet.

Skal vi tale sammen? 

KONTAKT MIG FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE ELLER TILBUD.

Kontakt mig