Projekbeskrivelse

Film om biodynamisk jordbrug

BIODYNAMISK FORENING

Film om biodynamisk jordbrug nåede ud til sammenlagt 275.500 personer

I fire film forklares nogle af grundprincipperne  i biodynamisk jordbrug og dyrkning. Alle film tager udgangspunkt på Nørregården på Fyn, hvor landmand Morten Bjerre er den gennemgående hovedperson. Resultaterne taler for sig selv – se nedenfor. Se alle fire film i serien på Youtube.

Lidt om produktionen

Opgaven fra Biodynamisk Forening lød på, at producere en række film, som kunne forklare nogle af de biodynamiske grindprincipper. I samarbejde med Biodynamisk Forening udarbejdede jeg en synops og idéoplæg. Vi valgte den biodynamiske Nørregården på Fyn som location og landmand Morten Bjerre, der også bor på gården, som hovedperson. Optagelserne fandt sted on-location fordelt over sammenlagt fire dage. Klaus Loehr-Pedersen fra Biodynamisk Forening deltog og fungerede som producer på optagelserne. Alle video- og lydoptagelser, droneoptagelser, videoredigering, colorgrading, musikvalg m.m. er foretaget af Moxtell Productions.

  • Ideudvikling

  • Synops/drejebog

  • Videooptagelser

  • Droneoptagelser

  • Videoredigering

  • Colorgrading

Resultater

På trods af at de fire film i serien hver især varer over fem minutter, har de alligevel haft over 150.000 visninger på Facebook og er blevet set sammenlagt 67.750 minutter (svarende til 1.129 timer – eller 47 døgn). Opslagene med videoerne nåede sammenlagt ud til 275.500 personer, fik 7.950 reaktioner – heraf 1.800 likes – og blev delt sammenlagt knap 2.000 gange.

Skal vi tale sammen? 

KONTAKT MIG FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE ELLER TILBUD.

Kontakt mig