Projekbeskrivelse

www.maanssons.dk

NY HJEMMESIDE I WORDPRESS TIL AXEL MÅNSSON A/S

Hjemmeside for en af Danmarks største økologiske grøntsagsproducenter

Opgaven lød på at få moderniseret og opgraderet Axel Månsson A/S eksisterende hjemmeside. Virksomheden er en af Danmarks største producenter af økologiske grøntsager. Jeg har haft fornøjelsen af, at producere både video, foto, tryksager, hjemmeside m.m. for virksomheden.

Lidt om produktionen

Hjemmesiden er opbygget i WordPress og har både en dansk og en engelsk del. Den tidligere hjemmeside var mere en slags visitkort for virksomheden, hvor den nye giver mulighed for, at lave en mere direkte kommunikation med flere forskellige målgrupper. Der er desuden sket en modernisering af hjemmesiden, så den i højere grad lever op til moderne standarder ifht. samspil med sociale medier m.m. Forsiden viser derfor både nyheder, men også opslag fra Facebook og Instagram. Madarbejderne har fået kursus i brugen af hjemmesiden og vedligeholder den i høj grad selv. Jeg opdaterer CMS og plugins og står til rådighed ved større eller mere vanskelige tilretninger/opdateringer.

  • Ideudvikling

  • Installation af CMS, databaser og plugins

  • Design i WordPress

  • Grafisk arbejde

  • Fotografering og billedbehandling

  • Tekster og løbende opdateringer

Resultater

Den nye hjemmeside har givet bedre muligheder for kommunikation og formidling til kunder og besøgende. Besøgstallet er stigende og det er en klar fordel, at den spiller sammen med virksomhedens profiler på de sociale medier.

Skal vi tale sammen? 

KONTAKT MIG FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE ELLER TILBUD.

Kontakt mig