Fire korte animationsfilm som har været anvendt på Facebook og Youtube i forbindelse med kampagne for Ø-mærkets 25 års jubilæum. Filmene har været en stor succes på Facebook og er blevet set, liket og delt meget. Både Irma og COOP har valgt at vise nogle af filmene på deres Facebook-sider. De fire animationsfilm er produceret af Moxtell Productions for Økologisk Landsforening 2015.Kontakt mig for at høre mere om mulighederne for at lave korte animationsfilm som disse.

Film om økologi og dyrevelfærd. Filmen er en ud af fire animerede film produceret af Moxtell Productions for Økologisk Landsforening 2015.

Film om økologi og sprøjtemidler. Filmen er en ud af fire animerede film produceret af Moxtell Productions for Økologisk Landsforening 2015.

Film om økologi, grundvand og natur. Filmen er en ud af fire animerede film produceret af Moxtell Productions for Økologisk Landsforening 2015.

Film om økologi og tilsætningsstoffer. Filmen er en ud af fire animationsfilm produceret af Moxtell Productions for Økologisk Landsforening 2015.