To film der forklarer om Thise Mejeris græsmælksprojekt under COOPs Crowdfundinginitiativ. I filmen deltager Mogens Poulsen fra Thise Mejeri og Torsten Wetche, økologisk landmand.
Filmen blev optaget “on location” i blæsevejr, lige inden køerne skulle ind og malkes, så det skulle gå stærkt. Der var samtidig en meget kort deadline. Alligevel lykkedes det at få skabt en troværdig og fin lille film.

Om Thises græsmælk, skriver mejeriet selv:

“Thises Græsmælk blev lanceret i 2017, og mælken kommer på nuværende tidspunkt fra en enkelt af Thises andelshavere. Torsten Wetche  er manden bag Græsmælken. Torstens gård “Hvanstrup” ligger i Himmerland, tæt på Farsø. Men græsmælk er andet og mere end en ny Thise-mælk. Bagved Thises Græsmælk ligger en hel samling af drømme og visioner til fremtidens fødevareproduktion, der på afgørende punkter adskiller sig fra det traditionelle tankesæt. Det nye koncept tager afsæt i den nye landbrugspraksis, der er under udvikling på gården ”Hvanstrup” i Himmerland”.

Har du brug for at få produceret en videofilm for din virksomhed eller organisation, så kontakt mig for et uforpligtende møde eller tilbud.

Filmene er produceret for Økologisk Landsforening af Moxtell Productions 2017.