Dan Prangsgaard
Kommunikationkoordinator, Thise

“Indsigt, inspiration, engagement og evnen til at levere høj kvalitet. Det er en håndfuld af de ord, som kendetegner Mortens tilgang til opgaven. Vi benytter os jævnligt af Mortens kompetencer på Thise Mejeri. Han hjælper os stilsikkert med at sprede den gode fortælling om Thise Mejeri til alle målgrupper. Det er vi glade for – og det har vi tænkt os at blive ved med”.

Kim Ege Møller
Strategisk kommunikationskonsulent

“Morten og Moxtell Production er en fremragende sparringspartner og samarbejdspartner, når du skal lave videoer, interviews og træninger. Stor professionalisme, kæmpededikation og høj kvalitet – og et supersympatisk menneske, som det er en fornøjelse at arbejde sammen med”.

Signe Trier Simonsen
Promotion Lead, Aarhus Universitet

“Morten er en af de slag mennsker, hvor – hvis bare de er på holdet – så ved man, at alt nok skal gå. Med en selvstændig men kreativ tilgang til projekter bidrager Morten på alle fronter. Samtidig gør han det, der skal til, for at nå ikke alene deadline – men for at nå i mål med det bedst mulige resultat. Jeg kan kun give Morten mine varmeste anbefalinger”.

Hans Wulfsberg
Selvstændig kommunikationsrådgiver

“Morten har fungeret som fotograf, både video og fastbillede, på flere større opgaver for mig. Han har et meget sikkert blik for vinkler og spændende motiver og en stor teknisk indsigt i hele videoområdet og leverer et upåklageligt stykke arbejde. Anbefaler ham varmt”

Irene Brandt-Møller
Tidl. Redaktør hos Økologisk Landsforening

“Som journalist vil jeg især fremhæve Mortens kvalifikationer inden for reportage og portræt. Man oplever begivenheden og møder menneskene bag historien, når det er Morten, der fortæller den. Morten er også en teknisk dygtig fotograf.”

Birgitte Wulff
Journalist og forfatter

“Morten er fantastisk. Slet og ret! Engageret, skæv i streg og stil, altid gode ideer i ærmet, imponerende kreativ og grundig i sit arbejde. Og som om det ikke er nok, er Morten udstyret med den fedeste humor. Morten er med andre ord skøn, og jeg giver ham de varmeste anbefalinger”!

Erik Fog
National specialist, Organic farming , biorefining and biogas production at SEGES

“Morten har hjulpet mig med udvikling af et nyt rådgivningsredskab baseret på billeder og med at fremskaffe billeder gennem en foto-konkurrence. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Morten. Han går til opgaverne med positivitet, kreativitet og effektivitet, så man er tryg ved processen og står hurtigt med et godt produkt. Morten er en meget behagelig person, som jeg kun kan anbefale til andre, der skal have løst kreative opgaver”.

Peder Hovgaard
Independent Graphic Design Professional, PH7

“Jeg har arbejdet med Morten i flere forskellige sammenhænge – bl.a. i forbindelse med web- og layoutopgaver og kan varmt anbefale ham som samarbejdspartner og leverandør. Han har en kreativ tankegang, humor og samtidig en god sans for teknik – hvilket er godt, når det drejer sig om webproduktion”.

Jens Eybye
Strategy & Execution | Board & Governance | People & Culture

“Kommunikativ ekvilibrisme – over en imponerende palette. Det kendetegner Morten, og med en con amore tilgang til hvervet og til enhver leverance. Morten kærer sig meget om sin “relation” og er tilstrækkelig ærekær, når det gælder om “at levere” – og at være vaks ved havelågen. Samtidig ønsker Morten “at flytte sig”, konstant at udfordre sig selv fagligt. Kald det grænsesøgende ud i sin metier og nærmest foran tidens tendenser. Disse stærke egenskaber – og en winning character – har jeg nydt igennem flere år. Den gave fortjener at komme flere til gode. Lad det ske!”

Cathrine Esmann
Senior Global Communication Strategist at the LEGO Group

“Morten har hjulpet os med at formidle forskellige faglige temaer via webfilm. Morten er utrolig god til at formidle kompliceret stof enkelt, og så er han rigtig god til at portrættere mennesker. To meget vigtige egenskaber i de opgaver, vi har lavet sammen. Jeg vil helt sikkert bruge Morten igen”.

Vivian Stampe
journalist at Jyllands-Posten

“Mox er dygtig, sjov og en god kollega. Sådan!”

Camilla Mathiesen
Communications Manager at ICROFS; International Centre for Research in Organic Food Systems

“Morten er en af de bedste, mest professionelle kolleger, man kan ønske sig. Han bevarer roen, når det brænder på, er altid konstruktiv og i løsnings-mode, og så er han superstærk indenfor hele kommunikationspaletten. Jeg har arbejdet sammen med Morten om diverse kommunikationsopgaver i Økologisk Landsforening, og han mestrer både den populære form og den mere langhårede,specialiserede faglige formidling. Både hvad angår journalistisk arbejde, webarbejde, videoer om et smalt fagligt emne eller øvrig visuel formidling i fotos og tegninger, er Morten altid i øjenhøjde og altid levende og medrivende i sit arbejde. Han går til hver enkelt opgave med en kvalitetsbevidsthed og lydhørhed, som er guld værd, og han har mine allervarmeste anbefalinger”.