Denne hjemmeside bruger følgende Cookies:

CookieBeskrivelse
CONSENTNo description
cookielawinfo-checkbox-advertisementThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Advertisement".
cookielawinfo-checkbox-analyticsThis cookies is set by GDPR Cookie Consent WordPress Plugin. The cookie is used to remember the user consent for the cookies under the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functionalThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Non-necessary".
cookielawinfo-checkbox-othersNo description
cookielawinfo-checkbox-performanceThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
IDEUsed by Google DoubleClick and stores information about how the user uses the website and any other advertisement before visiting the website. This is used to present users with ads that are relevant to them according to the user profile.
test_cookieThis cookie is set by doubleclick.net. The purpose of the cookie is to determine if the user's browser supports cookies.
VISITOR_INFO1_LIVEThis cookie is set by Youtube. Used to track the information of the embedded YouTube videos on a website.
YSCThis cookies is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos.
_gaThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site's analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.
_gatThis cookies is installed by Google Universal Analytics to throttle the request rate to limit the colllection of data on high traffic sites.
_gat_gtag_UA_1591204_2No description
_gidThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the website is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages visted in an anonymous form.

Cookie-indstillinger
Dit samtykke gælder for www.moxtell.dk

Oversigt

1. Cookies på hjemmesiden
2. Hvad er Cookies?
2a. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
2b. Google Analytics
3. Brug af personoplysninger
3a. Kontakt vedr. personoplysninger
3b. Beskyttelse af personoplysninger
4. Ejeroplysninger

1. Cookies på min hjemmeside
Jeg bruger cookies på hjemmesiden til at forbedre brugervenligheden bl.a. ved at huske dine indstillinger og indsamle viden om, hvordan du og andre brugere færdes på hjemmesiden. Jeg optimerer løbende min hjemmeside på baggrund af dette, så du og andre brugere sikres en god oplevelse hos mig.

Der lagres automatisk cookies på din enhed, når du færdes på hjemmesiden, da det giver dig den bedste brugeroplevelse. Du kan se herunder, hvordan du sletter dem igen.

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din enhed for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i mine cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2 a. Opbevaring af Cookies
Cookies sletter sig selv efter noget tid (tidsrum er varierende), men de fornyes efter hvert nyt besøg på hjemmesiden. Du kan aktivt slå cookies fra ved ikke at acceptere cookie-beskeden du ser første gang du besøger hjemmesiden. På følgende link kan du se, hvordan du sletter eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

2 b. 3. parts cookies – Google Analytics
Jeg bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Oplysningerne er anonymiserede fra Google side, så f.eks. IP-nummer ikke kan genkendes. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics enten ved ikke at acceptere 3. part cookies (under indstillinger i beskeden om cookies du kan se nederst på siden første gang du besøger den) – eller her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger via mail eller telefon.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den ydelse eller service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

3a. Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos mig, skal du rette henvendelse på på e-mail mox@moxtell.dk Er der registreret forkerte data eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3b. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine personlige oplysninger på en computer med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og mine sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om mine brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Jeg kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i min behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Jeg forbeholder mig derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Ejeroplysninger
Har du yderligere spørgsmål til brug af cookies på hjemmesiden, er du velkommen til at rette henvendelse til mig.


MOXTELL PRODUCTIONS
v/ Morten Telling
Tulstrupvej 13
8340 Malling
DENMARK

Tlf. + 45 8676 0868
Mobil: +45 3117 1700

E-mail: mox@moxtell.dk

VAT / CVR: DK19709531